Search found 4 matches

by scrusi
Sat Aug 22, 2009 12:47 am
Forum: General Discussion
Topic: Robot access
Replies: 44
Views: 48572

Re: Robot access

Going back it seems that I didn't use the slash when running the query with the added t parameter. At least I do get a 200 with raids/?t=xml now while raids?t=xml returns a 301. Are you sure you changed nothing though? I'm absolutely certain that I got empty strings back even on the 200s before - an...
by scrusi
Fri Aug 21, 2009 12:47 pm
Forum: General Discussion
Topic: Robot access
Replies: 44
Views: 48572

Re: Robot access

I tried to implement a feed of my guild's raids into our website, getting xml (or json, doesn't matter) from your page via curl. For some reason I always get a 301 header back with no additional info. (HTTP/1.1 301 MOVED PERMANENTLY) Since my php runs in safe mode I can't activate CURLOPT_FOLLOWLOCA...
by scrusi
Tue Apr 21, 2009 2:48 pm
Forum: Suggestions & Feature Requests
Topic: Bug: Failed to open live report form: Map failed
Replies: 9
Views: 1655

Re: Bug: Failed to open live report form: Map failed

Getting the same error. My wow directory is on a different partition than the windows installation - though on the same physical drive.
I guess this would count as "non-standard" location?

Note: tried restarting wow, rebooting and clearing my log file.
by scrusi
Tue Apr 21, 2009 2:43 pm
Forum: Suggestions & Feature Requests
Topic: Feature Request: Link to this graph
Replies: 1
Views: 690

Feature Request: Link to this graph

Hi there, great job with the software. The main issue I've found so far is that I can't find a way to link specific graphs to my guild. (i.e. pitting 2 select healers against each other) Copying the link in the address bar always returns the diagram to it's default setting, as does "set page to sele...