WoL Registration Problem

Montatsuya
Posts: 2
Joined: Thu Jan 16, 2014 5:22 pm

WoL Registration Problem

Post by Montatsuya » Thu Jan 16, 2014 5:26 pm

Hey all,

When trying to create an account on WoL, I've been getting the following errors for the last couple of days:

Internal Server Error (500)
Request Method: POST
Request URL: http://wol-uwsgi/accounts/register/
An Error occured processing this request. Please try again later.
Error: "[Errno 111] Connection refused" in create_connection (/usr/lib64/python2.6/socket.py:514)
If you think this is a bug, please help us by posting it on the Bug Reports Forum

Any assistance/fixes are appreciated.

Weezar
Posts: 2
Joined: Sun Jan 19, 2014 10:53 pm

Re: WoL Registration Problem

Post by Weezar » Sun Jan 19, 2014 11:09 pm

I have the exact same issue. Best regards.

wrathidius
Posts: 1
Joined: Wed Jan 22, 2014 6:38 am

Re: WoL Registration Problem

Post by wrathidius » Wed Jan 22, 2014 6:39 am

same thing. Is there a solution?

Weezar
Posts: 2
Joined: Sun Jan 19, 2014 10:53 pm

Re: WoL Registration Problem

Post by Weezar » Fri Jan 24, 2014 1:42 am

I haven't gotten a reply so far. Wonder if OP got one.

Montatsuya
Posts: 2
Joined: Thu Jan 16, 2014 5:22 pm

Re: WoL Registration Problem

Post by Montatsuya » Fri Jan 24, 2014 4:27 am

Not a peep. Be nice to know someone's checking into the problem.

viggomann
Posts: 1
Joined: Sun Feb 02, 2014 7:48 pm

Re: WoL Registration Problem

Post by viggomann » Sun Feb 02, 2014 7:51 pm

I got the same issue, seems to be a bug...

saunderp
Posts: 1
Joined: Tue Feb 04, 2014 2:25 am

Re: WoL Registration Problem

Post by saunderp » Tue Feb 04, 2014 2:28 am

Having the same issue. Anyone received any information on this so far?

beelgers
Posts: 1
Joined: Sun Feb 09, 2014 9:39 pm

Re: WoL Registration Problem

Post by beelgers » Sun Feb 09, 2014 9:41 pm

Also having the issue. I guess nobody is watching this forum anymore?

Soundstar
Posts: 1
Joined: Sun Feb 09, 2014 10:34 pm

Re: WoL Registration Problem

Post by Soundstar » Sun Feb 09, 2014 10:36 pm

I am also having this problem as of 2/9

Strongbo
Posts: 2
Joined: Sat Mar 15, 2014 9:40 pm

Re: WoL Registration Problem

Post by Strongbo » Sat Mar 15, 2014 9:43 pm

Still having this problem as of 15th of March.

Post Reply