WoL Registration Problem

txprogrammer
Posts: 1
Joined: Wed Mar 26, 2014 2:57 pm

Re: WoL Registration Problem

Post by txprogrammer » Wed Mar 26, 2014 3:00 pm

Still an issue as of 3/26/2014

Internal Server Error (500)
Request Method: POST
Request URL: http://wol-uwsgi/accounts/register/

An Error occured processing this request. Please try again later.

Error: "[Errno 111] Connection refused" in create_connection (/usr/lib64/python2.6/socket.py:514)
If you think this is a bug, please help us by posting it on the Bug Reports Forum

Rambotron
Posts: 1
Joined: Mon Mar 31, 2014 1:43 pm

Re: WoL Registration Problem

Post by Rambotron » Mon Mar 31, 2014 1:44 pm

iv been having this very same issue for months now an iv looked all over the internet an there seems to be no response to it all

Badtm
Posts: 1
Joined: Fri Apr 04, 2014 8:26 pm

Re: WoL Registration Problem

Post by Badtm » Fri Apr 04, 2014 8:30 pm

Im also having this problem and ive checked this forum for any solution, found none. Any help would be nice.

Archont
Posts: 1
Joined: Sun Apr 06, 2014 2:13 am

Re: WoL Registration Problem

Post by Archont » Sun Apr 06, 2014 2:44 am

Still having that problem as of April 6th 2014

omigabrava
Posts: 1
Joined: Sat Apr 12, 2014 3:05 pm

Re: WoL Registration Problem

Post by omigabrava » Sat Apr 12, 2014 3:07 pm

I got this same error today.

Swede67
Posts: 1
Joined: Fri Apr 18, 2014 8:28 pm

Re: WoL Registration Problem

Post by Swede67 » Fri Apr 18, 2014 8:31 pm

Having the same issue, can't create an account, disabled any and all protection for submission and results are the same... server not available.... PLS advise how to correct this.

cremor
Posts: 381
Joined: Mon Jun 15, 2009 11:06 am

Re: WoL Registration Problem

Post by cremor » Sat Apr 19, 2014 11:20 am

Guys, the admin of this site was last online in December 2013. Don't expect a fix. It's time to move to http://www.warcraftlogs.com

Vepar90
Posts: 1
Joined: Sat Apr 26, 2014 10:50 pm

Re: WoL Registration Problem

Post by Vepar90 » Sat Apr 26, 2014 10:53 pm

Had the same problem

Managed to make my account off my iPhone...

Post Reply